Ikšķiles Māja logo

Par apkures pieslēgšanu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās

Sekojot laikapstākļu prognozēm, kas liecina, ka no š. g. 9. oktobra ir gaidāms ārgaisa temperatūras samazinājums (naktī +4 grādi pēc Celsija), kā arī tiek prognozēts lietains laiks, SIA “Ikšķiles māja” 9. oktobrī uzsāks apkures pieslēgšanu savā pārvaldīšanā esošajās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās. Tiek plānots, ka apkures pieslēgšanas darbi tiks pabeigti nedēļas laikā.

Pieslēdzot apkuri, dzīvojamās mājās tiks ieslēgtas termoregulācijas iekārtas – ārgaisa temperatūrai sasniedzot +10 vai +12 grādus pēc Celsija (atkarībā no dzīvojamās mājas) un augstāk, apkure automātiski tiks izslēgta. Tādā veidā iedzīvotājiem tiks nodrošināts atbilstošs komforta līmenis, kad ārgaisa temperatūra ir svārstīga.

Jāņem vērā! Ja pēc apkures pieslēgšanas dzīvoklī silda tikai daļa radiatoru vai ir zināms, ka kaimiņu dzīvokļos ir silti radiatori, bet Jūsu dzīvoklī nav, lūdzam sazināties ar Siltumapgādes un apsaimniekošanas dienesta vadītāju, zvanot uz tālruņa numuru 25444127, lai tiktu veikta apkures sistēmas atgaisošana.