Ikšķiles Māja logo

Informācija par apkures atslēgšanu!

Tuvojoties apkures sezonas noslēgumam, SIA “Ikšķiles māja” informē, ka iedzīvotāji paši var noteikt, kad pārtraukt apkures sezonu.

Automatizētā apkures sistēma nodrošina automātisku siltuma padeves pielāgošanos atbilstoši āra gaisa temperatūras svārstībām. Automatizētā sistēma nodrošina to, ka pavasara sezonā mājas netiek pārkurinātas, tādējādi arī siltumenerģija apkurei tiek patērēta tikai nepieciešamajā apjomā. Tomēr ņemot vērā mainīgos laika apstākļus, apkure SIA “Ikšķiles māja” apsaimniekotajām dzīvojamām mājām tiks nodrošināta līdz brīdim, kad iestāsies vienmērīgi silts un sauss laiks, tāpēc SIA “Ikšķiles māja” aicina dzīvokļu īpašniekus izvērtēt, vai apkure būtu atslēdzama pirms noteiktā termiņa, ņemot vērā, ka tiek prognozētas temperatūras svārstības un naktīs ārgaisa temperatūra var strauji pazemināties.

Ja dzīvokļu īpašnieki ir vienojušies par apkures atslēgšanu pirms SIA “Ikšķiles māja” noteiktā termiņa (sākot no 28.aprīļa, izrietoši no laika prognozēm), dzīvokļu īpašnieku pilnvarotās personas var vērsties SIA “Ikšķiles māja” ar iesniegumu atslēgt apkuri konkrētai dzīvojamai mājai, iesnieguma tekstā apliecinot, ka par vēlamo apkures atslēgšanas datumu ir aptaujāts vairākums dzīvojamās mājas iedzīvotāju. Pēc iesnieguma saņemšanas apkures atslēgšanas darbi tiks veikti vienas darba dienas laikā.